Innovatie Centra

Als thematisch netwerk zal smart AKIS een multi-actor benadering innemen waarbij er wordt gezocht naar een overkoepelende definitie van innovatieprojecten en initiatieven. Deze benadering zal plaats vinden in 7 innovatiecentra verspreid over Europa, waar partners de agrariërs, de industrie, de onderzoek gemeenschap, adviesorganen en operationele groepen zullen betrekken in 3 workshops, die worden gehouden in elk centrum in 2017 en 2018. Innovatie workshops bieden ruimte voor:
  • Verspreiding, experimenten en demonstratie van beschikbare Smart Farming Technologieën en toepassingen, zowel commercieel alsmede gebaseerd op onderzoeksresultaten.
  • Identificatie van innovatieve toepassingen voor beschikbare Smart Farming oplossingen de definitie van commercialisatie strategieën voor op onderzoek gebaseerde technologieën die nog niet op de markt verschenen zijn.
  • Toetsing van de behoeften van de landbouwgemeenschap en projectideeën die mogelijk opgelost kunnen worden via new Smart Farming technologieën.
Als resultaat van de innovatie workshops, zal smart AKIS op zoek gaan naar nieuwe collaboratieve innovatie projecten en operationele groepen op het gebied van Smart Farming voor de uitwisseling van specifieke Smart Farming technologieën. Smart AKIS Innovation Workshop in NETHERLANDS. Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan één van de 7 innovatieve workshops, of wanneer u beter geïnformeerd wilt worden over Smart AKIS, of wanneer u vragen heeft over Smart AKIS in uw omgeving, dan kunt u contact opnemen met uw centrum contact punt.
  • Back to Top